APA-APA AJALAH DARIKU

By: Rohayati Mahmud

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 12-Apr-2010 01:11 Email | Share | Bookmark
BUSU DATANG (10.01.2010)

Hary..hey..
Busu & Mak Cu
Di Tesco
Sweet sour
Chocolate Banana Cake
Keju..oh keju...
Assalaamulaikum!

Busu (adik Suamiku) on the way dari Sabak Bernam nak Balik N.Sembilan sempatlah singgah sekejap kat rumah pada 10.1.2010 baru nie. Mereka tu baru saja mendapatkan rumah sewa utk Izi yang mana tahun nie tahun akhir kat Politeknik tu. Baru lepas membelikan tilam dan beberapa barang serta tolong bersihkan rumah tu untuk Izi kembali belajar disana minggu depan.

Hery pun ikut sama masa nie..maklum tgh cuti jugak ....Selepas minum dan makan mereka pun bersiap nak balik..kebetulan mak Cu dan Pak Cu ada dia pun nak ikut sama balik Kampong hari tu.




Ini pulak gambar masa gi shopping kat Tesco Bukit Tinggi ...






Ini antara masakan kita buat baru-baru ini..layan gambar.

Budak-budak kat rumah memang suka makan lauk sweet sour ni..jadi memang
jadi antara menu kegemaran keluarga ( Maknya kurang suka...tapi makanlah jugak)








Ini First Time cuba buat kek ini....






Resepi kek kemudian ya.....

Ok untuk entry ini.....








View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net