APA-APA AJALAH DARIKU

By: Rohayati Mahmud

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 10-Apr-2010 07:54 Email | Share | Bookmark
KENDURI KAHWIN HAFIZ & SARAH (ANAK JU)

Pelamin.merah putih..
Pengantin...
Tabur gula & duit siling...
Khemah kenduri
Eva ..dah berisi.he..he..
4 beranak
Assalaamulaikum!

Lambatnya...kita update FP nie ..bukan apa kadang line internet nie buat hal..bila upload je....hanging..dulu jarang2 macam nie.. itu yang malas tu...tgh ada mood ..tapi..line problem pulak....

Ini dah masuk bulan April 2010 kita baru nak cerita kesah January 2010..he..he...

Disini ambil kesempatan mengucapkan "Selamat Pengantin Baru" semoga bahagia dan murah rezeki buat Hafiz dan Sarah...dah jodoh...(Sarah nie kawannya Eva adik Hafiz) Sebelum nie Hafiz pernah bertunang tapi putus. Itulah pasal adiknya Eva yg kahwin dulu . (Ini dia link kenangan perkahwinan Eva)
.[url].http://mektie.fotopages.com/?entry=1764688l[/url]

Memandangkan semalam pun baru balik dari Kedah...takdalah kita involve lansung dengan kenduri kali ini..just datang makan aje...(maaf ya Jue satu apa tak buat..maklumlah kita busy sikit kebelakangan ini..)

Jomlah layan gambar kahwin nie...tema merah nampak (my favourite colour).



















Jumpa lagi nest entry....








View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net