APA-APA AJALAH DARIKU

By: Rohayati Mahmud

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 9-Apr-2010 13:51 Email | Share | Bookmark
DI JAYA JUSCO KLANG 23.12.2009

 
Ini dia pilihan hati
Di Pengkalan Batu...
Dua beradik.tgh baiklah nie...
Start nak cari pasal nie...
couple..he..he..
MASIH UPDATE ENTRY LAMA LAGI!

Assalaamualaikum....

Dari Klang Sentral kami sekeluarga pergi Jaya Jusco, Klang...dah lama tak kesini biasanya sekarang kalau pergi ke Jaya Jusco Bukit Tinggi je......

Ingat nak jalan saja..tengok...lepas tu anak sulungku tu..ajak pergi tengok kasut....apa lagi tak sahlah klu tak beli bila dah tengok tu ..mesti ada yang berkenan..



Lepas beli kasut...kami pun pergi makan tengah hari kemudian balik rumah.

Sebelah petang..Zatie dan Ira ajak keluar ....boring katanya..rasa sunyi pulak bila sepupu dia orang takda...klu tidak..ada aja xtvt dia orang nie..

Zakwan tinggal rumah tak nak ikut ..sayang nak tinggal ..tgh best main game...

Layan gambar kat Pengkalan Batu..yang berhadapan dgn masjid di Raja yang baru tu..lagi pun dekat aje dgn rumah..tapi baru nak singgah tempat nie.....



Apa yang lucunya...Zatie dan Ira..kat main gelak lagi kerana ayahnya beli ice cream utk tiga orang....he..he...ayah dah lupakan mak kata mereka.....Eh kata ayahnya ..nah ambil nie..I pergi beli satu lagi..kemudian kita kata takyahlah....bukan maknya tak pernah makan ice-cream....lepas tu toleh2 penjual ice-cream dah pergi...dua orang tu kan main gelakkan ayah dan usik ....ha..ha ayah dah lupakan mak...(Dlm hati berkata..dia tak tau yg ayahnya sebenarnya rela berikan dia punya pada maknya..mak yg tak nak..he..he.)
Itulah ya...kalau si suami biasa tak lupa belikan sekali bila terlupa mereka dah rasa pelik....dan siap usik maknya....kelakar betul dia orang nie....

Ingat nak relax lama lagi..tiba2 hujan turun dan kita orang semua pun berlari ke kereta untk pulang. On the way singgah kedai beli ice-cream untuk Zakwan dan Maknya punya sekali....

Ok ...sambung next entry pula....






View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net