APA-APA AJALAH DARIKU

By: Rohayati Mahmud

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 1-Apr-2010 14:30 Email | Share | Bookmark
KENANGAN - BAWA KAK ANI DAN ANAK BUAH KE PUTRAJAYA.

Di Alamanda...
Cousin
Achik Ani tu..
Pilih...
 
With Mirul & Alia
Basirah...
Beli apa tu zatie...
Ira kenapa tu....
Hujan dah turun....
Macam nak graduate je...
Tengah mengaji ya kak....
Assalaamualaikum!

Lama betul tak masuk sini...banyak betul yang tak update kak sini..bukan apa ..PC ni buat hal sikit....dan kita pun busy tak bersebab..he.he...

So kali ini nak update semua gambar yang terbengkalai sebelum nie..kisah tahun lepas tak habis lagi.....senang cerita buat entry by entrylah ya.

Kali ini nak cerita ..beberapa harilagi sebelum Kak Anie dan anak buah nak balik Trengganu (23.12.2009) so Kak Ana, Ezu, Hairul dan kita sekeluarga berpakatlah nak bawa mereka nie jalan2 kat Putrajaya tu. Tapi amatlah malang setiba di Putrajaya hujan pulak turun dgn lebatnya...so tak dapatlah nak bawa jalan2 dan ambil gambar kat tempat menarik..cuma bawa mereka pergi Alamanda , kemudian pergi Masid Putra untuk solat Mahgrib dan Isyak...kemudian terus balik Klang..dan makan2 di Simpang Empat .

Jom layan gambar....















Oh ya sebelum balik rumah singgah rumah Kak Ana...kerana hari ini ialah birthday Ezu.
Kek itu kita buat..tapi tak sempat nak letak topping bagai kerana nak ikut dia orang gi jalan sama tadi.....suka2 ambil gambar ramai2 ......



"Happy birthday Ezu semoga panjang umur murah rezeki"

Sambung lagi update next entry......









View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net