APA-APA AJALAH DARIKU

By: Rohayati Mahmud

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 24-Dec-2009 02:11 Email | Share | Bookmark
Update-Ima kahwin 1/11/2009 dan jumpa Liza

Pengantin dah tiba.
Bilik pengantin luas dan cantik
Di Pelamin yang merah berseri
Motosikal mengiringi pengantin
Ini motosikal antik
Anak jam..
Hidangan Liza
Irfan balik sekolah dah
Kat rumah liza
Bertiga
Oh ya ini masa kita pergi ke majllis perkahwinan Ima. Ima nie dulu pernah kerja satu pejabat dengan kita. Last minute terjumpa maknya di pasar..terus dia jemput katanya Ima dah nak kahwin. Tahniah atas perkahwinan Ima ini. Majlisnya cukup meriah sekali. Kak Yatie sekeluarga mendoakan agar perkahwinan ini berkekalan dan bahagia selamanya.
Oh ya masa tengah nak balik jumpa Jam. Dia terlambat sikit..kalau tidak boleh join dengan kita sekali. Anyway sempat posing jap dengan Jam..dan minggu depan adik Jam pulak kahwin..he..he..asyik makan kenduri jelah npknya....cuti sekolah berderet-deret orang kahwin.

Jom layan gambar masa perkahwinan Ima ini. Comel cantik pengantinnya..bagai pinang dibelah dua....









Esuknya pulak kita pergi Pelabuhan Klang..so lepas tu teringat lama tak jumpa adik angkatku sorang nie..so call dia kata datanglah dia ada kat rumah. So kita pun singgahlah rumah Liza dulu. Seronok sembang lama tak jumpa.maklumlah raya pun dia ada hal samapai tak datang rumah kita..and kita pun sama busy tak sempat jenguk dia masa raya hari tu.



Sempatlah pulak dia buat mee hoon goreng, popia goreng untuk kami..hai rajinlah adikku sorang nie......Azmi kerja..so takleh jumpa lepas tu anak tunggalnya balik sekolah....dah berisi badan Irfan nie...Lepas tu balik nak ambil Zakwan dan Ira dari sekolah.

Apa-apa pun terima kasih atas layanan Liza pada kak Yatie...susah2 je.



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net