APA-APA AJALAH DARIKU

By: Rohayati Mahmud

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 23-Dec-2009 21:36 Email | Share | Bookmark
Update - Entry masa pergi rumah Asri kat Putra Height.

Di Putra Height (Rumah Asri)
Baby baru....
doa selamat
Sama Za
Anak Ri Haikal,Alia dan baby
Jom balik
Assalaamualaikum Semua!

Lamanya tak masuk dan jenguk sini ..rasanya hampir sebulan....bukan apa cuti-cuti sekolah ni sibuk sikit dan lagi ada anak buah dan kakak datang dari Trengganu so..banyaklah activiti2 yang dibuat..dah tu komputer pun sentiasa aja di gunakan oleh budak2 nie ha....

So entry kali ini dan seterusnya ialah cerita yang terbengkalai sejak bulan October hingga November yang masih belum diupdate. Lagi pun masa sebelum pemergian arwah abang Mad.....sepatutnya ada entry lain tapi tak sempat nak update..so layan jelah gambar-gambar ni.....

Masakan yang kita masak......



Resepi kemudian ya.







Ini pula masa pergi rumah anak saudara kita Asri kerana baru dapat baby dan ada doa selamat sikit kat Putra Height. Masa nie kakak sulung kita Kak Mah ( Mak Asri) pun ada datang dan juga Za.Za tu nak sangat makan cream puff so hari tu kita buatkanlah Cream puff, kek buah kukus dan kek biasa .



Ini dia baby Asri dan Dr Salini yang ke 3. (Tahniah Wei)





Nasi lemak,pulut kuning dan lauk semuanya order dari Restoran tu....




Lepas Zohor kami pun sekeluarga balik Klang.





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net