APA-APA AJALAH DARIKU

By: Rohayati Mahmud

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 18-Nov-2009 02:30 Email | Share | Bookmark
CONGRATULATION ON YOUR GRADUATION - 12.10.2009 (UIAM)

Tahniah buat mu
Sama ibunya
Gembira...
Dua beranak
Dah sampai UIAM
Bacaan doa penamat majlis


Assalaamualaikum!

Entry kali ini memang dikhaskan buat anak saudaraku Ezu (anak bongsu kakakku Ana) sempena meraikan hari yang bersejarah buat dirinya yang telah berjaya mendapat Ijazah pada hari Konvo. di UIAM yg ke 25 pada 12.10.2009 baru-baru ini.

Gembira ada dan sedih pun ada buat diri Ezu ketika tiba hari bersejarah ini. Apa tidaknya ketika saat begini ayahnya tak begitu sihat dan di masukkan semula ke IJN dua hari sebelumnya. Dahlah ayah sakit lepas tu kakaknya Siti tengah berpantang pula.. dan abangnya Hairul pula tak dapat cuti ...jadi nasib baiklah mak saudaranya ini free..so seronoklah jugak dapat menemankan kakakku masuk dewan menghadiri majlis penyampaian Ijazah anaknya nie.. Tak Hairanlah mukaku aje yang ada sama masa posing tu...kakakku takleh merayau jauh2..kaki tak tahan..dia just duduk dalam kereta je..l

Dulu kakaknya Siti pun ambil Ijazah kat sini 3 tahun lepas (Kini dah kerja kat Mahkamah Putra Jaya (Ijazah undang2 ) ..penuh ceria semua ada disisi...lagi pun kakaknya masa tu baru kahwin..tapi adik pulak ..steady boy friend pun takda. ( Itu yang dia selalu kena usik dan ramai tak percaya) Walau bagaimana pun Ezu tetap gembira dengan apa yang dia perolehi hari ini.

Ingat lagi masa nak pergi tu pagi2 lagi kena get ready ..pukul nak 6.30 pagi..pakai aja apa yang tercapai dan terus ikut Kak Ana, Abi-abangnya Ezu tu dan Ezu sendiri bawak kereta bertolak dari Klang ke UIAM.

So tak yah cerita panjang just layan gambar-gambar hari konvo. ini.





Ini masa baru nak tiba kat UIAM tu.


Kegembiraan seorang ibu atas kejayaan anaknya......










Lepas majlis dan ambil gambar selesai..rasa lapar dan on the way nampak Restoran Ulik Mayang..so kita ajak makan kat sini. Apalagi kita dan Kak Ana order Nasi dagang...barulah dapat rasa original Trengganu sikit kat sini......Lepas tu beberapa orang kawan Ezu call ada yang tak sempat jumpa cari dia..so kat situ selain kawan baiknya Wani dan famili..adalah jugak kawan yg datang jumpa Ezu masa tengah makan kat sini..so lamalah jugak lepak kat sini..





Lepas tu baru pergi IJN (Institut Jantung Negara) melawat abang Mad (ayah Ezu)
Dia nak kongsi kejayaan dengan ayahnya pula...kat sini sedih sikit pasal fahamlah orang tengah sakit......





Sekian dulu untuk entry kali ini ..jumpa lagi...






View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net